fbpx
Wil jij met gemak meer succes en geluk in je leven?

Persoonlijke coaching

Wil jij meer met gemak? Meer van jou, meer succes, meer genieten? Problemen bestaan niet, het zijn gewoon creaties die nieuwe keuzes bieden!

Stress & burn-out preventie

Hoe ga jij om met stress? Stress heeft invloed op te veel zaken in je leven. Help jezelf ! Leer hoe je er mee om kunt gaan en met meer gemak kunt leven....


Happy with your Job

Loopbaancoaching, maar dan anders! Wat als werk of business ook helemaal anders kan? Meer voldoening zonder steeds van baan te wisselen...

michel

Even kennismaken.....

Wie is michel Korsten?

Mijn naam is michel en ik ben…..
10 jaar leidinggevende in technische bedrijven, 17.5 jaar samen met mijn lieve vrouw en we hebben samen twee kinderen, een zoon van 14 jaar en een dochter van 9 jaar oud.
De laatste jaren heb ik vele trainingen, workshops en cursussen gevolgd,maar ook gelezen, geluisterd en gesprekken gevoerd over zingeving, geluk, energie, mindset, succes, gezondheid, ontspanning, presteren, relaties, opvoeding, sociale omgang, levenskracht, stress, burnout, positiviteit, negativiteit, creatie enz… Alles wat jou leven vormt. Wat ik met name geleerd heb is :

Alles is Energie!
 

Wat ik ook geleerd en gezien heb is dat veel mensen worstelen met de bovengenoemde onderwerpen. Ik ben er dan ook van overtuigd geraakt dat het nodig is dat mensen leren om te werken met energie. Het manifesteren van een gelukkig leven begint bij jezelf.  Ik heb geleerd te mediteren, mijn mindset te veranderen, te luisteren naar mijn gevoel, te kiezen vanuit mijn weten, mijn blokkades en overtuigingen te herkennen en overwinnen. Dit heeft mij meer gemak en voldoening gebracht in mijn leven.

Mijn ervaring , mijn business….
Het helpen van mensen bij het manifesteren van meer inzicht en voldoening in hun leven geeft mij heel veel energie en dus voldoening. Tevens heb ik gemerkt dat ik een duidelijke bijdrage kan en wil zijn aan het levensgeluk van mensen, zowel privé als in werk of business.