fbpx

Happy with your Job

Energetische Balans | Stress & Burn out preventie | Zingeving

Energetische balans

Energetische balans is van grote invloed op je gezondheid, je gemoedstoestand en je prestaties. In zakelijk opzicht wordt er vaak gesproken over werk-privé balans. Zou het niet mooi zijn als je privé niet hoeft te compenseren wat je in je werk tekort komt? Zou het niet mooi zijn als je na een dag werken energie over hebt voor je gezin, hobby en sociale leven, waardoor je de volgende dag weer Happy in your Job kunt zijn? Wat zou jou leidinggevende ervan vinden als jouw bijdrage aan het bedrijf groter wordt terwijl jij je gelukkiger voelt?

 Ik help je graag op weg….

Stress & Burn Out preventie

Waarom zou je wachten totdat het jou ook overkomt? In Nederland hebben veel mensen te maken met stress en Burn-out klachten. Er zijn veel mensen die zelfs ziek thuis komen te zitten of hun bedrijf niet kunnen voortzetten, doordat ze eerst moeten herstellen van een burn-out. Het goede van een burn-out is dat je dan moet gaan kijken hoe het anders kan. Zullen we proberen dit te voorkomen? Ik help je graag een leven vol gemak en succes te creëren.

 Ik help je graag een leven vol gemak en succes te creëren.

Zingeving

Waar doen we het allemaal voor? Wat wil jij echt? ….Komen deze vragen jou bekend voor? Vaak gaan mensen op zoek naar de zin van het leven. Mensen houden van groei, ontwikkeling en succes. Maar wat is succes voor jou, of wat is groei voor jou. Veel mensen zijn gewend te functioneren naar genormaliseerde maatstaven. Dit leidt steeds vaker tot depressie of burn-out, maar ook tot lagere prestaties en voldoening uit je werk.

Met gemak, plezier en trots meer voldoening uit je werk halen ?